Blog imobiliar

Subtitle

Blog imobiliar complet

Cumparare garsoniera cu probleme

Posted on August 3, 2016 at 10:50 AM

Atunci cand doresti sa cumperi o garsoniera, trebuie sa tii seama de mai multi factori.

Cel mai important factor negativ al acestor achizitii este ca noul proprietar nu are voie sa viziteze apartamentul inaintea cumpararii acestuia si in plus acesta nu se poate muta imediat dupa achizitie, chiar daca a castigat licitatia organizata.

De asemenea exista numeroase situatii in care fostul proprietar refuza sa elibereze locuinta, situatie in care trebuie sa se apeleze la politie pentru ca acesta sa fie evacuat. In plus trebuie mentionat ca cei care doresc sa cumpere o astfel de locuinta trebuie sa o achite in maxim 30 de zile dupa ce s-a castigat licitatia.

In luna martie, mii de romani au intarziat cu mai mult de o luna la plata ratelor, dublu fata de aceeasi perioada a anului precedent, iar restantele se apropie de 10 miliarde de lei, fata de jumatate de miliard din acea perioada, motiv pentru care bancile ajung sa execute silit chiar si 1000 de locuinte in fiecare luna.

Un factor important pentru care oamenii aleg locuintele executate silit este ca acestea sunt ieftine: daca la prima licitatie nu exista niciun cumparator, la a doua licitatie pretul va scadea cu 25%, iar la a treia licitatie cu 50%, singura conditie fiind sa participe cel putin doi licitatori.

Categories: Stiri imobiliare

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments